torek, 20. december 2011

Dragi Pasjeljubci

Dragi pasjeljubci,

PoPasjeci vam želimo najhowastične praznike v krogu kosmatih ambasadorjev sreče, migajočih repkov in mokrih iskrenih poljubčkov.

V prihajajočih prazničnih dneh ne pozabite na nevarnosti pred mrazom in pirotehničnimi sredstvi. Svoje psičke pa lahko vključite tudi v novoletne zaobljube.


Novoletna zaobljuba naveze PoPasje:
V prihodnjem letu se bomo še bolj borili za dobrobit živali, nadaljevali z ozaveščanjem ljudi, čimveč brezdomčkom bomo poiskali nove lastnike, udeležili se bomo še več dobrodelnih akcij ter z zbranimi stvarmi obdarili bližnja zavetišča. Še bolj pridno bomo odgovarjali na vaša vprašanja in še naprej objavljali zapise na našem blogu.

Nekaj letošnjih uspehov:
V letošnjem letu smo s Karo uspešno končali malo šolo I. in II., Bella je opravila izpit A, ravnokar se pripravlja na B-BH, Tia je vidno napredovala s svojo prevzgojo, vse vedenjske napake so izginile. Žak, Rex, Athos, Binna in Swita že uživajo pri novih lastnikih in spoznavajo, da smo ljudje lahko tudi dobri po srcu. Organiziran shod proti mučenju živali je bil odmeven v svetu medijev, sliki na platnu za Mariborsko zavetišče sta bili zlicitirani, dobrodelna modna revija s psi je bila uspešna. Luč sveta je ugledala naša zimska kolekcija PoPasje, Paxx pa je bil z našim dvotedenskim varstvom zelo zadovoljen.


 Srečno in veselo v novem letu 2012

Ni komentarjev:

Priljubljene objave: