Varstvo psov

Se odpravljate na oddih? Vas skrbi kam s psom, medtem ko vas ne bo? Si želite, da bi namesto ležanja v enem izmed ponujenih boksov v pasjem hotelu, čas preživljal bolj aktivno?

"PoPasje" vam nudi rešitev - Varstvo psov na "domačem kavču", socializacijo z drugimi psi, dolge sprehode v naravi, crkljanje pred televizorjem in 100% howastično uživancijo.

Zagotovite svojemu kosmatincu 100% uživancijo.
Vsi lastniki psov vemo, da nam kosmatinci v času poletne in zimske sezone povzročijo nemalo sivih las, ko zanje iščemo varstvo pri prijateljih, sorodnikih in kasneje v pasjih hotelih. Naveza "PoPasje" vam od sedaj naprej nudi rešitev - Marko in Dona, lastnika psov ter aktivista proti mučenju živali, bova poskrbela za udobje vaših hišnih ljubljencev.

Nudimo vam vse vrste storitev - varstvo (neomejeno število dni), nega psa (kopanje, striženje nohtov, razčesavanje), socializacija, sobivanje z drugimi živalmi, tudi nezahtevna rehabilitacija neželjenega vedenja in učenje povelij.

Sprejemamo tako majhne, kot tudi velike pse.

Kontakt:
Dona - 041 328 171

Marko - 070 990 123
popasjeblog@gmail.com

______________________________________


PODROBNEJE O VARSTVU

Varstvo psov si najlažje predstavljamo kot skupinico v otroškem vrtcu. Da bi uspešno funkcionirala, potrebuje vodstvo, disciplino, zabavne aktivnosti in utečen urnik. Otroci si hitro razdelijo vloge v skupini, se prilagodijo situaciji in posnemajo vedenje starejši otrok. Tako nekako je tudi pri nas. Od karakterja in vzgoje psa je odvisno kako hitro se bo prilagodil vedenju že izoblikovanega domačega tropa. In, ko začel slediti, bo s strani naših psov sprejet kot družinski član.

Spoznavanje tropa z novim psom je večinoma najbolj vznemirljiv del varstva. Že ob prihodu na dvorišče lahko ocenimo približno stanje novinca, ko ga trop prevoha, preveri ali je boječ, prilagodljiv, morda dominanten ali zelo razvajen. Medsebojna komunikacija psov je jasna in uspešnejša brez posredovanja lastnikov. Manjše, nevsiljive, mirne, podredljive pse sprejmejo hitreje, medtem ko se trenje med večjimi, hitrejšimi, dominantnejšimi lahko nadaljuje tudi nekaj ur. Takšno vedenje je popolnoma naravno - tudi ljudje presojamo ob prvem stiku in mnoge sprejmemo šele po daljšem času prijateljevanja.

Zaradi različnih karakterjev naših psov, so pokrite vse skupine varovančkov. Twix ima najraje mlade, igrive, hiperaktivne pse, ki bi cele dni z njim noreli za žogico. Na varovance je sprva ljubosumen, zlasti za večje samce potrebuje kakšen dan, da jim popolnoma zaupa. Kara ima najraje nevsiljive, mirne pse. Igra se le z manjšimi in nežnejšimi, veliko raje ima samce. Glede odnosa do drugih je najbolj korektna, saj jasno pokaže kaj je dovoljeno in kaj ne. Tii in Belli ugajajo starejši, umirjeni psi. Tia se občasno poigra z majhnimi pasmami, za večje pa poskrbi Bella.

Do sedaj se nam še ni zgodilo, da se varovanček in naši psi ne bi razumeli. V primeru, da se psi ne bi razumeli, se razdelimo.


OBJAVLJAMO O VARSTVU:

Priljubljene objave: