sreda, 27. julij 2011

Varstvo psov

Se odpravljate na oddih? Vas skrbi kam s psom medtem, ko vas ne bo?

"PoPasje" vam nudi rešitev. Varstvo psov na "domačem kavču", socializacijo z drugimi psi, dolge sprehode v naravi in 100% uživancijo za vaše pasje kosmatince.


Vsi lastniki psov vemo, da nam kosmatinci v času poletne in zimske sezone povzročijo nemalo sivih las, ko zanje iščemo varstvo pri prijateljih, sorodnikih in kasneje v pasjih hotelih. Naveza "PoPasje" vam od sedaj naprej nudi rešitev - Marko in Dona, lastnika psov ter aktivista proti mučenju živali, bova poskrbela za udobje vaših hišnih ljubljencev.

Nudimo vam vse vrste storitev - varstvo, nega psa (kopanje, striženje nohtov), socializacija, sobivanje z drugimi živalmi, tudi nezahtevna rehabilitacija neželjenega vedenja.

Sprejemamo tako majhne, kot tudi velike pse.

Kontakt:
popasjeblog@gmail.com
Dona - 041-328-171

5 komentarjev:

spelupola pravi ...

Sem se že spraševala kdaj bosta ponudila sebe za učenje tujih psov. :) Dobro se sliši samo bomo najprej probal še z vajinimi video nasveti. :D Drugač pa super blog in še boljši namen. :)

Donch pravi ...

Najlepša hvala za pohvalo in vzpodbudo :)

Naj še enkrat poudarim, da nisva pasja trenerja in se razume, da ne moreva solit pameti ljudem s peščico izkušnjami, ki sva jih pridobila v nekaj letih. Se pa trudiva, da se čimprej in čimbolj približava razumevanju pasje govorice in seveda, nekoč se vidiva tudi v vlogi pasjih trenerjev. Do taktrat pa lahko svoje znanje le izpopolnjujeva s pomočjo bralčevih vprašanj o netežavnih priučenih napakah.

spelupola pravi ...

To mi je jasno ja. :D Sam zgleda da vama kar gre. :)

Donch pravi ...

Hvala :)

Tiassii pravi ...

=D

And thank you sooo much=) Upam, da vama ne bo prevec sivih las povzrocil ;)

Priljubljene objave: