torek, 9. oktober 2012

We love Miley Cyrus

PoPasjeci smo veliki oboževalci mlade zvezdnice Miley Cyrus. Še pred časom smo se morda posmehovali 12-letnicam, ki so s posterji norele za TV-junakinjo Hanno Montanno, danes pa bi si jo lahko mnogi vzeli za vzgled.

Miley je namreč velika ljubiteljica psov in zagovornica živalskih pravic. Doma ima kar 5 posvojenih pasjih kosmatincev, o katerih ponosno obvešča ves svet. Lila, Floyd, Ziggy, Happy in Mary Jane so namreč stari znanci njenega Tweet profila.



Najstarejša članica tropa je yorkshire terierka Lila, v mestu pogosto opažena v modnih oblačilih pasjih luksuznih znamk.  


Floyd je eno leto star haski klee kai, mini haski. Z njim se Miley zelo rada podaja na popoldanski tek po mestu.


Svojemu fantu Liamu je za rojstni dan podarila angleškega buldoga z imenom Ziggy, ki je največkrat omenjen v njenih tweet objavah.  


Mešanec med rottweilerjem in beaglom je imel veliko srečo, saj ga je "zvezdniška pasja mama" našla zavrženega. Jokajoč mladič, poimenovan Happy, je čez noč zamenjal škatlo z Mileyeno mehko posteljo.


Dva tedna po Happyju se je odločila, da njena reševalna misija še ni zaključena - v Hollywoodskem zavetišču je posvojila še krasno mešanko s pittbullom Mary Jane.


Na Twitterju je pred kratkim objavila:  
“There’s times when I think we dont rescue them but they save us. He brings so much love into my life.We r BOTH so grateful.”
 

Kaj naj rečem - We Love You Miley.

 

Ni komentarjev:

Priljubljene objave: