sobota, 29. december 2012

Howastično 2013

Rada imam zaključke. Četudi kanček bridke. Na isti točki se lahko ozreš nazaj in hkrati stremiš k boljši različici svoje sence, ki naj bi te spremljala v prihodnje. Novoletni čas je prepojen z nostalgijo, ki vliva močno hrepenenje po še večjih ciljih in daljših poteh. Čeravno je umetno vzpostavljen konec rojstvo novega začetka, je novo leto odličen izgovor za sveže ideje in zaobljube.

Čeprav večina pozabi na svoje zaobljube že ob prvem šampanjcu, smo se PoPasjeci letos dobro odrezali. Naša pretekla obljuba ostaja enaka tudi za leto 2013:


NOVOLETNA ZAOBLJUBA POPASJECEV:
"V prihodnjem letu se bomo še bolj borili za dobrobit živali, nadaljevali z ozaveščanjem ljudi, čimveč brezdomčkom bomo poiskali nove lastnike, udeležili se bomo še več dobrodelnih akcij ter z zbranimi stvarmi obdarili bližnja zavetišča. Še bolj pridno bomo odgovarjali na vaša vprašanja in še naprej objavljali zapise na našem blogu."

V imenu vseh PoPasjecev
vam želim najhowastične praznike v krogu kosmatih ambasadorjev sreče, migajočih repkov in mokrih iskrenih poljubčkov.

V prihajajočih prazničnih dneh ne pozabite na nevarnosti pred mrazom in pirotehničnimi sredstvi. Svoje psičke pa letos vključite tudi v novoletne zaobljube.


NEKAJ LETOŠNJIH USPEHOV:
V letošnjem letu smo imeli leglo 4 samčkov pasme Jack Russell terier. Trem smo poiskali tople ljubeče domove, medtem ko se je Twix pridružil naši družinici PoPasjecev. K socializaciji naših kosmatincev je veliko prispevalo ustanovljeno varstvo psov, kjer nas je od začetka leta obiskalo že veliko varovančkov. Poleg varstva smo letos ponudili začasni dom kar nekaj pasjim brezdomcem. Aktivno smo sodelovali z Društvom za zaščito živali Posavje, kjer smo reševali mučene in zapuščene pse. Za društvo smo ustvarili številne izdelke, jih prostovoljno prodajali na stojnici ter soorganizirali akcijo zbiranja papirja za oskrbo rešenih živali. Udeležili smo se dobrodelnega kabareta za živali društva Lajka, kupovali izdelke v društvih za zaščito živali Maribor in Animal Angels. Slednjim smo pomagali tudi pri prodaji izdelkov na stojnici v mariborskem Europarku. Mnogo rešenčkov je našlo tople stalne ali vsaj začasne domove, med njimi Asterix, Bernie, Tita, Rex, Bruce, Floki in Bobi. V mesecu septembru smo začeli pisati rubriko za revijo Kužek.


Ni komentarjev:

Priljubljene objave: