torek, 21. avgust 2012

Zanimivosti iz pasjega sveta X.

Ljubezen do psa je tista, ki še tako pomembne estradnike v naših očeh počloveči. Na žalost je tudi mnogo takšnih, ki psa uporabljajo namesto modnih dodatkov ter so s strani The New York dog in The Hollywood dog revij razglašeni za najslabše "pasje starše". 

PARIS HILTON
Bralci pasjih revij so leta 2005 za najslabšo "pasjo mamo" razglasili Paris Hilton. Odločitev so sporočili predvsem zaradi govoric, kako se je bogata razvajenka naveličala svoje čivave Tinkerbell ter jo zamenjala za drugo. Seveda je o lastnikih težko soditi samo po govoricah, vsekakor pa je jasno, da se Paris težko posveti vsem svojih psičkom, v televizijski oddaji je namreč povedala, da jih ima 17. Zaradi visokega števila so jo obiskali tudi člani iz društva proti mučenju, saj je po ameriških zakonih dovoljeno imeti le 3 pse na gospodinjstvo. V obran je povedala “They keep having babies, and I feel bad about giving them away.”

Po njenih besedah ji pomenijo vse na svetu, navdihnili so jo tudi za kolekcijo pasjih oblačil Little Lili. Zgraditi pa jim je dala grajščino "Mini Doggie Mansion" s pomanjšanim pohištvom znanih oblikovalcev in zunanjim bazenom. Pa je za Tinkerbell, Princess, Tokio Blue, Hendrix, Baby mimi, Harajuku Bitch, Marylin Monroe, Dolce, Prince Baby Bear, Maxa in ostale to dovolj pozornosti, ki si je želijo od lastnice?  




BRITNEY SPEARS
V hudi krizi, ki jo je doživljala pred nekaj leti, si je prisvojila naziv "World’s Worst Celebrity Dog Owner 2006". Še pred poroko s Kevinom in rojstvom otrok, si oboževalci niso mogli predstavljati Britney brez enega izmed njenih treh psov. Lacy, Lucky in Bit-Bit je imela tako rada, da je povedala, da si želi biti pokopana z njenimi psički - kot je veljalo za pokop faraonov s stvarmi, ki so jih imeli najraje. Ker se psički in Kevin no ujeli, so jih Spearsovi oddali - danes je jasno, odločila se ja za napačno ljubezen.


Oglej si še:
Zanimivosti iz pasjega sveta IX. - najmočnejši psi
Zanimivosti iz pasjega sveta VIII. - inteligenčna lestvica pasem
Zanimivosti iz pasjega sveta VII. - Jack Russell terier - filmska zvezda
Zanimivosti iz pasjega sveta VI. - pasji filmi
Zanimivosti iz pasjega sveta V. - splošne zanimivosti
Zanimivosti iz pasjega sveta IV. - slo. revije, parki, trgovine, društva, zavetišča
Zanimivosti iz pasjega sveta III. - državna statistika, top SLO in ZDA psi
Zanimivosti iz pasjega sveta II. - o anatomiji
Zanimivosti iz pasjega sveta I. - o pasmah

Ni komentarjev:

Priljubljene objave: