četrtek, 4. april 2013

5 pasjih za sončno vreme

Po napovedih vremenoslovcev se nam jutri obetajo sončni žarki. Ker je lepo vreme velika redkost, moramo vsako sekundo izkoristiti kolikor se le da. Kam se boste jutri odpravili s svojim psom?

5 PASJIH ZA SONČNO VREME


1. POLEŽAVANCI - Navdušenci nad poležavanjem si privoščite popoldne na "off". Iz podstrešja prinesite ležalnik in se skupaj s svojim psom predajte sončnim žarkom. Za boljše vzdušje pripravite pomladni cocktail, svojega ljubljenčka pa presenetite z osvežujočim dogtailom.

Dogtail:
- Hladni vodi dodajte narezano sadje
- Vodo in sadje lahko postrežete kot pomladni smoothie


2. USTVARJALNEŽI - V garaži pobrskajte za starim pohištvom, odpadnim lesom in drugo "navlako". Na sončnem dvorišču si ustvarite delovni kotiček. Medtem ko bo vaš pes navdušeno kradel kose lesa in vam izmikal stare plastenke, skujte načrt dela ter ustvarite izdelek samo zanj.

Ideje:
- Pasje ležišče
- Pasja utica
- Pasji ležalnik
- Lesena igrača
- Oprema za agility


3. PUSTOLOVCI - Sončno vreme izkoristite za pobeg v naravo. Zlasti lastniki hiperaktivnih pasem si privoščite energični sprehod ali kolesarjenje po bližnjih gričih in raziskujte še neodkrite kotičke. Svojega psa naučite tudi novega trika.


4. ZABAVLJAČI - Vsak sončni žarek je super priložnost za "pasji piknik". Povabite najbližje prijatelje in njihove kosmatince, kupite pijačo in jedačo, kužki pa bodo poskrbeli, da vam z njihovimi lumparijami ne bo dolgčas.



5. LENUHI - Ostanite v stanovanju in prespite še nekaj mesecev do poletja.



Ni komentarjev:

Priljubljene objave: