ponedeljek, 12. september 2011

Athos išče dom

Ker si želiva, da bi vsi psički živeli v popolnem razkošju, sva se odločila, da pomagava pikastemu kosmatinčku, ki si nikakor ne zasluži situacije, ki se mu trenutno dogaja.

Zaradi nepremišljenega nakupa in pomanjkanja časa se prodaja 5-mesečni dalmatinček Athos. Je zelo ubogljiv, zna tudi že nekaj osnovnih povelij (sedi, tačka, prostor). Lastnica ga proda za simbolično ceno 150eur, zraven pa dobite še vse igrače, šampone in druge pripomočke. Vsekakor se ne oddaja na ketno.

Athos
Zavedati se moramo, da je takšno menjanje lastnikov zelo stresno za psa, zato si želiva, da se najde zanesljiva, odgovorna Dobra Duša, ki bo Athosu stala ob strani in mu pomagala, da se čimprej navadi na nov dom.

Dalmatinci so po značaju inteligentni, vdani, prilagodljivi, imajo tudi izjemen smisel za čistočo. So zelo dobri družinski psi ali spremljevalci. Dobro se prilagodijo tudi življenju v stanovanju. A zavedati se moramo, da potrebujejo veliko gibanja in učenja, saj lahko postanejo zaradi pomanjkanja aktivnosti težavni in nesrečni.
Za več informacij o pasmi - klik.

Dobre Dušice, kontaktirajte nas lahko preko na gmail: popasjeblog@gmail.com
ali na kontakt 041 821 614

4 komentarji:

Unknown pravi ...

Hjoooj ko mi grejo takšne stvari na ŽIVCE!!! Kdo kupi psa in po 3 mesecih ugotovi, da nima časa. Poleg vsega pa kupi damlatinca, ki znajo bit večji iziv za vzgojo pa še polni energije so. Pa kaj je tem ljudem?

Poleg vsega je pa še zračunala, da mu ni še cena padla in ga celo proda za 150eur? Ko bi ji jest teh 150 porinu nekam... hjooooo...

Če je kupila psa za 400 nej ji damo 150 nazaj, da bo lahko spet kupila novega za 250? Niti centa ji ne bi dal za psa.

Edina škoda je tuki, ker je pes tisti, ki nastrada. Djmo če ma kdo kako željo met to lepo ščene doma, hitr telefon v roke. :D

Tiassii pravi ...

Joooj, daltmatinca sem si pa vedno želela met, amapk žal nisem mela pogojev za takšnega psa, zato pa mam Paxxa. Bogi kuža=( Bom vajin link reklamirala, če mogoče kdo zagrabi! Držim pesti=)

Donch pravi ...

Ja, bogi kužki vedno najebejo, zato ker smo ljudje tako zaletavi! Če bi bil v takšnem primeru na slabšem lastnik, ne bi pomagala z oglaševanjem.... ker pa gre dejansko za življenje ubogega kužka, ki ni nič kriu, pa sem takoj za, da se mu končno najde nekoga, ki bi si ga zaslužil.

Eva pravi ...

Takoj bi ga vzela, če bi mela prostor (žal ga v stanovanju ni dovolj :/)

Je pa res lep psiček in upam da čimprej najde novega lastnika! :)

Priljubljene objave: