torek, 16. avgust 2011

Prvo srečanje Jack Russellov

Majhen, hiperaktiven, nagajiv, pasji, inteligenten, poslušen, zabaven, vedno nasmejan, nor na žogico?

Če ste v opisu prepoznali svojega psa, ste sigurno eden izmed ponosnih lastnikov nagajivčka Jack Russell Terierja ali krajše JRT. Pasmo, priznano šele v 19. stoletju, so najprej uporabljali za lov na manjše živali, zadnje nekaj let pa je množično prevzela filmska platna. Tam, kjer so vragolije, kjer je potrebno kaj ušpičiti - tam se skriva strup v majhni steklenički, s štrlečima ušeskoma.

Dragi lastniki JRT, vljudno vabljeni na prvo pasje srečanje, ki ga organizira Facebook skupina "Ljubitelji Pasme Jack Russell Terier".

3 komentarji:

Unknown pravi ...

Razen naša je morala mirna bit... pfuuuj

Tamara Luna pravi ...

Miren jack? Zanimivo :))

Naša je največji sonček, kar smo ga lahko pripeljali v hišo. In seveda tudi največja razvajenka. Nas vrti okoli prsta, da nam je lahko nerodno. Tistih nekaj pravil, ki smo jih postavili na začetku, se drži, ostalo pa prireja svoji volji. Ma kaj čmo, če je pa naša lubica.

Donch pravi ...

Ja, kupla sva JRT ki je v resnici mačka :)

Noče delat pizdarij, ne nori, ne grize, ne igra se velik ... po drugi strani pa vse uboga, je nenormalno pridna, prava "mazica pazica", se na sprehodu nikol ne utrudi in blazno obožuje učenje trikcov. Mormo za vsak primer na pregled, da ni kej narobe (mogoče kakšna hormonska neuravnovešenost recimo).

Priljubljene objave: